Skip to main content

Tootsie 2 dagar

Baserad på succén, den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen, om den egocentriska mannen som hittar sig själv först när han utger sig för att vara kvinna.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Tootsie2dgr2022.pdf

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Kvällsföreställning 19:30
Parkett rad 15-17

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorsey (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer att anställa honom!!!
Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.

Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson), den hårdföre Broadwayproducenten Rita spelad av Norges främsta komedienne (Hege Schøyen) m fl ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.


 

 

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten – Stockholm

    Bussen startar från våra hemorter och går mot Stockholm. Vi åker direkt till hotellet där det finns möjlighet att ställa in väskorna i deras bagageutrymme, utifall att rummen inte skulle vara redo när vi kommer. Nu har vi fri tid till att på egen hand strosa runt i huvudstaden för att upptäcka shoppingutbudet, besöka något spännande museum eller kanske passa på att ta en matbit på trevlig restaurang. Valet är helt och hållet ditt!

    Föreställningen på Oscarsteatern börjar kl. 19:30. Vi erbjuder transport mellan hotellet och teatern vid överenskommen tid för dem som önskar.

  • Dag 2. Stockholm – Hemorten

    Lite sovmorgon, eller varför inte en extra lång hotellfrukost, innan vi samlas vid bussen för återresa kl. 11:00. Vi lutar oss tillbaka och styr mot våra hemorter efter en härlig helg tillsammans i huvudstaden. Tack för denna gång!

Resekalender
29/11Gekås Ullaredfrån 295:-
29/11Rostock i juletid 3 dagarfrån 3 860:-
1/12Hannover och Goslar i juletid 4 dagarfrån 4 595:-
2/12Lübeck i juletid 3 dagarfrån 3 995:-
2/12Puttgarden BorderShopfrån 895:-