Skip to main content

Riga och Tallinn 5 dagar

Välkommen på en resa där du får uppleva en härlig kombination av huvudstäderna Riga och Tallinn! Riga bjuder oss på vackra omgivningar, charmiga gränder och trevliga prisvärda restauranger och i Tallinn känner vi av historiens vingslag i den spännande medeltida stadskärnan med ringmur, vattentorn och kyrkor.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Stockholm

Vi reser norrut från våra hemorter med sikte mot Värtaterminalen i Stockholm. Här väntar Tallink Siljas färja som ska ta oss över till Lettlands huvudstad Riga. Vi har kvällen fri till att fylla med vad vi själva önskar.

Dag 2. Riga

Efter frukost har vi förmiddagen ombord på färjan innan vi lägger till i Riga. Vi ges tid för lunch på egen hand och möter sedan upp en lokalguide som under en stadsrundtur ger oss en inblick i stadens historia. Vi upplever sevärdheter som Svenskporten, Gamla Torget och Frihetsmonumentet samt njuter av fantastisk arkitektur från många olika tidsepoker. Några timmar senare beger vi oss till vårt centralt belägna hotell och checkar in. Gemensam middag serveras på hotellet.

Dag 3. Riga - Tallinn

Dagen startar vi med frukost på hotellet. Därefter har vi förmiddagen fri för egna strövtåg i denna populära stad. Varför inte passa på att fynda under en prisvärd shoppingrunda, njuta av det kulinariska utbudet eller kanske slinka in på någon trevlig pub i Gamla Stan för att prova den lokala ölen? Det blir inte svårt att roa sig fram tills att vi ska packa in vårt bagage och oss själva i bussen för att styra mot Tallinn. Vi reser utmed Östersjökusten och når vårt hotell framåt kvällen där gemensam middag serveras.

Dag 4. Tallinn

Med en stärkande frukost i magen ger vi oss ut på en intressant rundtur med lokalguide. Vi har sedan eftermiddagen på egen hand innan det är dags att styra mot färjan som ska ta oss tillbaka till Sverige. 

Dag 5. Stockholm - Hemorten

Frukost serveras ombord och vi lägger till i Stockholm. Med bussen färdas vi på snabba vägar till respektive hemort.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/RigaochTallinn2020.pdf
 

Resans pris inkluderar del i 2-bäddshytt insides. Önskar du boka en utsideshytt ber vi dig kontakta kontoret: 011-590 70 så skickar vi en förfrågan om detta till rederiet. Observera att det tillkommer ett hyttillägg för denna hyttkategori.
 

Tillval av måltid:
Middagsbuffé (all inclusive) 
Pris: 350:- /pp
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
7/9Logi Riga och Tallinn 5 dagarMer än 84 595:-Boka

Hotell

Logi Riga och Tallinn 5 dagar
Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel http://www.radissonblu.com Park Inn by Radisson Central Tallinn http://www.radissonblu.com...
Resekalender
17/7Puttgarden BorderShopfrån 795:-