Skip to main content

Änglagård musikalen

Det är över 30 år sedan Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström, Rikard Wolff, Sven Wollter, Viveka Seldahl m.fl. tog sig in i våra hjärtan. När filmen hade biopremiär 1992, sågs den av 1,4 miljoner människor och på Guldbaggegalan tog den hem flest priser och vann bland annat i kategorierna Bästa film samt Bästa regi. I år ger vi dig möjligheten att återuppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen.

Sök resa

Övrig Information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Anglagardmusikalen2024.pdf
 

Avgångstider:
08:20 Skärblacka Eskilsvägen 23
08:55 Linköping Fjärrbussterminalen
09:30 Norrköping Resecentrum C3-C6
10:20 Nyköping Brukslagarvägen
10:50 Vagnhärad Möbelaffären
 

”Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet på Fanny Zanders (Tuva B Larsen) jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta följeslagare Zac (Lindy Larsson) lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna men även bygger skapar nya, livslånga, band.

I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Helen gestaltar byns matriark, Rut Flogfält, som har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Tommy Körbergs karaktär Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv.

Vi ser också erfarna musikalartister och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson, en stor ensemble och en tolv-mannaorkester under ledning av Johan Siberg.”
 

Valuta: Svenska Kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en 2-rätters middag på restaurang för att sedan bege oss till Oscarsteatern och se föreställningen som börjar klockan 15:00.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Januari 2024

6/1 
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelista
27/1 
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelista

Februari 2024

17/2 
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelista

Maj 2024

4/5 
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelista
Resekalender
9/12Eksjö julmarknadfrån 465:-
9/12Gekås Ullared (långdag)från 360:-
14/12Gekås Ullaredfrån 340:-
14/12Hamburg och Stade i juletid 4 dagarfrån 5 495:-