Skip to main content

Burg 3 dagar

Detta var en gång piraternas ö. Ingen förbipasserande skonades... Idag är det inte lika farligt att åka hit utan tvärtom ett sant nöje för både den bad- som shoppingsugne. Runtom ön finns ett stort antal fina stränder och mitt på ön ligger den lilla medeltida orten Burg, en inbjudande shoppingstad med mysiga restauranger och barer. Vi bor i Burg på Wissers Hotell.

Sök resa

Övrig information

Gränshandelsbutik:
http://www.nielsen.discount

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Burg3dgr2022.pdf

Shoppingvikt: 100 kg per person (inkl. resebagage)

Valuta: Euro (€)

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Burg

    Tidig morgon sätter vi oss till rätta på bussen och lämnar våra hemorter. Uppehåll för fika blir det utmed vägen ner mot Helsingborg och Öresund. Efter ett par timmar på danska motorvägar når vi Rödbyhamn och färjan som ska ta oss över till Tysklands tredje största ö. Överfarten tar c:a 45 min. Ombord finns butiker och restauranger. Väl i land på piraternas ö kör vi direkt till vårt hotell och checkar in. Gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2. Burg och Nielsens Discount Scan Shop

    Efter frukost står bussen framkörd och vi åker och shoppar på Nielsen Discount. Resten av dagen har vi att spendera som vi själva önskar. Gemensam middag serveras på hotellet.

  • Dag 3. Burg - Hemorten

    Efter en stärkande hotellfrukost sätter vi oss på bussen och rullar till färjan i Puttgarden. Retur genom Danmark och vi är åter i våra hemorter framåt kvällen.

Karta

Resekalender
12/8Puttgarden BorderShopfrån 895:-
15/8Gotland 4 dagarfrån 5 190:-
15/8Vildmarksvägen och Höga Kusten 6 dagarfrån 7 890:-
16/8Vätterns Norra Skärgårdfrån 845:-
19/8Puttgarden BorderShopfrån 895:-