Skip to main content

Burg 3 dagar

Detta var en gång piraternas ö. Ingen förbipasserande skonades... Idag är det inte lika farligt att åka hit utan tvärtom ett sant nöje för både den bad- som shoppingsugne. Runtom ön finns ett stort antal fina stränder och mitt på ön ligger den lilla medeltida orten Burg, en inbjudande shoppingstad med mysiga restauranger och barer. Vi bor i den pittoreska byn Bannesdorf på ett familjeägt hotell med en mycket välremommerad restaurang.

Sök resa

Övrig information

Gränshandelsbutik:
http://www.nielsen.discount

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Burg3dgr2021.pdf

Shoppingvikt: 85 kg per person (inkl. resebagage)

Valuta: Euro (€)

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Fehmarn Bannesdorf

    Tidig morgon sätter vi oss till rätta på bussen och lämnar våra hemorter. Uppehåll för fika blir det utmed vägen ner mot Helsingborg och Öresund. Efter ett par timmar på danska motorvägar når vi Rödbyhamn och färjan som ska ta oss över till Tysklands tredje största ö. Överfarten tar c:a 45 min. Ombord finns butiker och restauranger. Väl i land på piraternas ö kör vi direkt till vårt mysiga Gasthof Meetz i Bannesdorf c:a 5 km norr om Burg. Incheckning och gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2. Burg och Nielsens Discount Scan Shop

    Efter frukost står bussen framkörd och vi åker in till Burg och shoppar loss på Nielsen Discount. När vi har handlat klart åker vi in till Burgs charmiga centrum och stannar i några timmar innan vi, vid överenskommen tid, åker tillbaka till hotellet.

  • Dag 3. Fehmarn Bannesdorf - Hemorten

    Efter en stärkande hotellfrukost sätter vi oss på bussen och rullar till färjan i Puttgarden. Retur genom Danmark och vi är åter i våra hemorter framåt kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2021

1/10Gasthof MeetzFullbokad, väntelista3 290:-Boka på väntelista

Hotell

Gasthof Meetz
Gasthof Meetz http://www.gasthof-meetz.de
Resekalender