Skip to main content

Dé é det här vi kallar kärlek

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feelgood musikal. Nu kommer den till Stockholm efter att ha haft  premiär hösten 2023 på Nöjesteatern i Malmö!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Deedetharvikallarkarlek1dag2024.pdf


Avgångstider:
08:20 Skärblacka Eskilsvägen 23
08:55 Linköping Fjärrbussterminalen
09:30 Norrköping Resecentrum C3-C6
10:20 Nyköping Brukslagarvägen
10:50 Vagnhärad Trosa Däckmarknad)

Valuta: Svenska kronor (SEK)


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

denna musikal förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…


 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Stockholm

    Bussen startar från våra hemorter och går norrut till Stockholm. Vi intar en 2-rätters middag på Långholmens Wärdshus, innan bussen tar oss vidare till föreställning på Göta Lejon som börjar 15,00. Hemresan sker direkt efter föreställningen, som håller på ca tre timmar inklusive paus.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2024

12/10 
Garanterad avgång!
81 940:-Boka

November 2024

16/11 Mer än 81 940:-Boka
Resekalender
23/4Gekås Ullaredfrån 340:-
26/4Burg 3 dagarfrån 3 995:-