Skip to main content

De e det här vi kallar kärlek

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som har premiär hösten 2023 på Nöjesteatern i Malmö!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Deedetharvikallarkarlek2dgr2023.pdf


Avgångstider:
06:10 Nyköping Brukslagarvägen
07:00 Norrköping Resecentrum C3-C6
07:20 Skärblacka Eskilsvägen 23
08:00 Linköping Fjärrbussterminal
08:25 Mjölby McDonald´s
08:55 Ödeshög Östgötaporten
09:35 Jönköping M2 (Eurostop)


Valuta: Svenska kronor (SEK)


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

denna musikal förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…
 

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Malmö

    Bussen startar från våra hemorter och går söderut. Vi åker direkt till vårt hotell som ligger mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren. Om våra rum inte skulle vara klara vid ankomst finns det möjlighet att ställa in våra väskor i deras bagagerum. Nu har vi fri tid för egna aktiviteter! Passa på att utforska shoppingutbudet, ta ett trevligt museibesök eller varför inte ta en lunch på någon mysig restaurang?

    Teatersupén serveras kl. 17:30 och föreställningen börjar sedan kl.19:00 på Nöjesteatern. Vår buss kör de som önskar både dit och hem enligt överenskommen tid. Trevlig kväll!

  • Dag 2. Malmö - Hemorten

    Vi börjar dagen med en välsmakande hotellfrukost innan det är dags att inta våra platser i bussen för att åka hemåt igen. Med många nostalgiminnen och härliga låttexter i huvudet tackar vi varandra för denna gång, hoppas vi ses snart igen!

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2023

28/10Scandic Triangeln
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista2 720:-Boka på väntelista

Hotell

Scandic Triangeln
Scandic Triangeln
Scandic Triangeln Mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren. En hotellcocktailbar och restaurang i världsklass. http://www.scandichotels.se/triangeln...
Resekalender
2/10Tyska vinvägar 6 dagarfrån 8 695:-