Skip to main content

Legoland 3 dagar

Man blir aldrig för gammal för ett besök på Legoland! Denna resa går till Danmarks mest kända och älskade nöjespark. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen oavsett ålder. Fantastiska upplevelser väntar bland karuseller, sagofigurer och såklart – massvis av lego!

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Kolding

Vi reser från våra hemorter tidig morgon. Ett stopp intas på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till något att äta. Sedan fortsätter resan ner till Göteborg där vi tar färjan över till Frederikshavn i Danmark. Ombord finns det möjlighet till lunch för den som önskar. Väl i land styr bussen vidare mot Kolding och vårt hotell Comwell Kolding. På hotellet finns det faciliteter som inomhuspool och bastu samt spelrum med biljard, pingis och pilkastning. Gemensam middag serveras på hotellet.

Dag 2. Besök på Legoland i Billund

Frukost serveras på hotellet. Därefter står bussen klar för att ta oss till Billund och Legoland. Här får vi en heldag att tillbringa bland fantastiska byggen i lego, karuseller och affärer med mera.  

Vid överenskommen tid åker vi tillbaka till hotellet där det även denna kväll serveras en gemensam middag.

Dag 3. Kolding - Hemorten

Efter frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen för att åka mot Frederikshavn. Vi får lite tid till att på egen hand utforska staden innan det är dags att ta färjan tillbaka till Sverige. På vår väg hem kommer vi att göra ett stopp på lämpligt ställe för rast innan vi når våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Legoland2020.pdf
 

Barnrabatter:
Pris för barn 0-2år = 0:- /pp
Pris för barn 3-12år = 2 600:- /pp *
* OBS! Detta pris gäller endast vid bokning av 3-bäddsrum (2st vuxna + 1st barn) eller 4-bäddsrum (3st vuxna + 1st barn alt. 2st vuxna + 2st barn)
 

OBSERVERA!
StenaLines fartyg till Danmark är numera kontantfria.
 

Information om nöjesparken:
http://www.legoland.dk
 

Valuta: Danska kronor (DKK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
28/6Comwell KoldingMer än 83 995:-Boka

Hotell

Comwell Kolding
Comwell Kolding http://www.comwell.dk
Resekalender
5/6Kielkryssning 3 dagarfrån 2 185:-