Skip to main content

Legoland 3 dagar

Man blir aldrig för gammal för ett besök på Legoland! Följ med oss och upplev Danmarks mest kända och älskvärda nöjespark. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen. Fantastiska upplevelser väntar bland karuseller, sagofigurer och såklart – massvis av lego!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Legoland3dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
04:35   Oxelösund Järnvägsstation
04:50   Nyköping Brukslagarvägen
05:40   Norrköping Resecentrum C3-C6
06:00   Skärblacka Eskilsvägen 23
06:35   Linköping Fjärrbussterminal
07:05   Mjölby McDonald´s
07:35   Ödeshög Östgötaporten
08:15   Jönköping M2 (Eurostop)


Infomation:
http://www.legoland.dk
 

Valuta: Danska Kronor (DKK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • OBSERVERA!
  Kanalbuss bistår ej med bilbarnstol, detta måste du som resenär själv ta med på resan om barnet är kortare än 135 centimeter.

  Pris barn 0-1år: 500:- pp
  Pris barn 2-11år: 4 865:- pp (detta pris gäller endast för barn i extrabädd i ett dubbelrum)

 • Dag 1. Hemorten - Kolding

  Vi reser från våra hemorter tidig morgon med ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till något att äta. Sedan fortsätter vi resan ner till Göteborg där vi tar färjan över till Danmark. Efter drygt 3 timmar når vi Fredrikshamn och styr då bussen mot vårt hotell Comwell Kolding. På hotellet finns det tillgång till både bastu, inomhuspool, biljard och bordtennis för den som önskar. Gemensam middag serveras på hotellet.

 • Dag 2. Legoland

  Vi startar dagen med lite frukost i magen. Därefter är det dags att ta plats i bussen för att åka till Billund och fantastiska Legoland! Nu har vi en heldag att spendera bland fenomenala byggen i lego, fartfyllda karuseller, spännande butiker och mycket mer.

  Vid överenskommen tid står bussen redo för återresa till Comwell Kolding där det även denna kväll serveras en gemensam middag i hotellets restaurang.

 • Dag 3. Kolding - Hemorten

  Efter frukost lastar vi in vårt bagage och oss själva i bussen för att påbörja hemresan. Vi får lite tid på egen hand i Fredrikshamn till att inta lunch innan det är dags att ta färjan tillbaka till Sverige igen. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till något att äta innan vi slutligen når våra respektive hemorter – tack för denna gång, på återseende!

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Juli 2024

12/7Comwell Kolding
Garanterad avgång!
Mer än 85 695:-Boka

Hotell

Comwell Kolding
Comwell Kolding
Comwell Kolding - Centralt beläget - Nyrenoverade rum sedan 2019 - Som gäster har vi fri tillgång till hotellets pool, bastu och spelrum https://comwell.com/hoteller/comwell-hotel-kolding...
Resekalender
28/5Gekås Ullaredfrån 340:-