Skip to main content

Birka Gotland Dygnskryssning

Kryssa med Östersjöns nya nöjeskryssare!! Glid ut i skärgården och kom bort från vardagen, här kan du njuta av vacker skärgård, god mat, spa, taxfree shopping, underhållning och dans alla dagar i veckan, möt några av Sveriges bästa dansband på scenen.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/BirkaGotland2dgr2024.pdf

Avgångstider:
13:00   Skärblacka Eskilsvägen 23
13:35   Linköping Fjärrbussterminal
14:10   Norrköping Resecentrum C3-C6
14:55   Nyköping Brukslagarvägen

Valuta: Svenska Kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Stockholm

    På eftermiddagen sätter vi oss till rätta på bussen och lämnar våra hemorter. På Stadsgårdsterminalen får var och en sina hytt- och matbiljetter. Väl ombord installerar vi oss och utforskar fartyget. Vi lämnar kajen och Stockholm kl. 17:30. På däck 6 i Sjösalen serveras buffén där du själv plockar ihop dina favoriter bland massvis av välsmakande för- och varmrätter på den dignande buffén. Desserter står också uppdukade. Vin, öl, läsk och kaffe ingår. Under kvällen blir det underhållning och dans, kanske blir det tid för ett besök i taxfreeshopen eller sjunka ner i jacuzzin i Archipelago Spa.

  • Dag 2. Stockholm - Hemorten

    Frukosten serveras från kl. 08:00-08:30 svensk tid. Vi har en heldag ombord att njuta av allt som Birka Gotland har att erbjuda. Varför inte unna dig en stund av skön avkoppling och skämma bort dig lite extra i Archipelago Spa på däck 10. Vi ankommer Stockholm kl. 14:30 och när alla har samlats i bussen bär det av hemåt efter en underbar kryssning och härliga minnen!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

September 2024

18/9Birka GotlandMer än 8725:-Boka

Hotell

Birka Gotland
Birka Gotland
Birka Gotland http://www.birkagotland.se