Skip to main content

Celle med vinfest 4 dagar

En stämningsfull atmosfär råder i den charmiga korsvirkesstaden Celle när den årliga vinfesten ”Celler Weinmarkt” går av stapeln! I den välbevarade stadskärnan känner vi historiens vingslag och förtrollas av hur sagolikt vackert det är samtidigt som vi njuter av de härliga festligheterna. Oavsett om du gillar Riesling eller Rioja, vitt eller rött, jazz eller swing, snacka eller dansa så kommer du finna detta årliga evenemang inbjudande. Festen varar långt in på småtimmarna dessa sköna sommarkvällar – detta får du bara inte missa!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Cellemedvinfest4dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
04:55   Oxelösund Järnvägsstation
05:10   Nyköping Brukslagarvägen
05:40   Skärblacka Eskilsvägen 23
06:00   Norrköping Resecentrum C3-C6
06:35   Linköping Fjärrbussterminal
07:05   Mjölby McDonald´s
07:35   Ödeshög Östgötaporten
08:15   Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Celle

  Vi startar tidig morgon från våra hemorter med rast på lämpligt ställe, någonstans i Småland, för möjlighet till frukost innan vi fortsätter söderut mot Helsingborg. Här tar vi färjan över till Helsingör och kör på snabba vägar till Rödby där nästa färja väntar på att ta oss över till Puttgarden i Tyskland. Väl i land fortsätter vi vår resa förbi Lübeck och Hamburg innan vi slutligen anländer till vårt centralt belägna hotell IntercityHotel Celle. Här bor vi bra med bekvämt gångavstånd till gamla stan. Gemensam middag serveras på närliggande restaurang.

 • Dag 2-3. Celler Weinmarkt

  Vi går en stadspromenad genom denna sagolika stad och hör berättelserna från förr och nu. Staden har aldrig förstörts under något krig vilket är anledningen till att Celle har en helt unik stadskärna som gör dess historia påtaglig. Under en av dagarna gör vi även en trevlig utflykt där vi med häst och vagn njuter av en mysig stämning, vackra omgivningar och bjuds dessutom på gott tilltugg under färden.

  Resterande tid dessa dagar är det fritt fram för egna strövtåg och upptäckter. Vår reseledare ger tips och råd på vad som kan vara värt att besöka samtidigt som den trevliga vinfesten pågår för fulla muggar i stadens hjärta. Strosa runt bland vackra korsvirkeshus och njut av läckra lokala specialiteter i kombination med kvalitetsviner som förhöjer smakupplevelsen. I bakgrunden hörs glada toner från musiker och mysfaktorn är hög, nu är stämningen verkligen på topp!

 • Dag 4. Celle - Hemorten

  Vi lämnar vårt hotell efter frukost och åker samma väg tillbaka mot våra respektive hemorter, tack för denna gång!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Juli 2024

25/7IntercityHotel CelleMer än 85 295:-Boka

Hotell

IntercityHotel Celle
IntercityHotel Celle
IntercityHotel Celle - 3-stjärnigt hotell - Centralt beläget med gångavstånd till flera kända sevärdheter samt stadskärnans pittoreska gränder med korsvirkeshus https://hrewards.com/sv/intercityhotel-...
Resekalender
23/4Gekås Ullaredfrån 340:-