Skip to main content

A Show Larger Than Life 2 dagar

Succéshowen ”A show larger than life” intar Rondo på Liseberg! En showupplevelse i högt tempo där välkända melodier från tidernas mest älskade boybands framförs i en unikt komponerad show. Uppsättningen har fängslande sceneffekter och enastående koreografi som ger en nostalgikick tillbaka till 90-talets ikoniska musikera.

Sök resa

Övrigt information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Ashowlargerthanlife2024.pdf

Avresetider:
09:00 Skärblacka Eskilsvägen 23
09:20 Norrköping Resecentrum C3-C6
09:55 Linköping Fjärrbussterminalen
10:25 Mjölby McDonald´s
10:55 Ödeshög Östgötaporten
11:35 Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Göteborg

    Bussen startar från våra hemorter och går söderut mot Göteborg som ibland kallas för ”Lilla London”. Det blir ett stopp på lämpligt ställe för möjlighet till förtäring. Väl framme i Göteborg åker vi direkt till vårt hotell Scandic Rubinen, som har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn, för incheckning. Tiden när bussen åker till Rondo meddelas på resan. Maten på Rondo serveras 18:30 och showen börjar sedan 20:30 och slutar ca 22:00. Bussen tar hos till hotellet direkt efter föreställningens slut, de som vill vara kvar på efterfesten tar sig hem på egen hand.

  • Dag 2. Göteborg - Hemorten

    Efter en välsmakande hotellfrukost ges vi lite tid för egna strövtåg i staden innan det är dags att bege oss hemåt igen. Vi samlas vid hotellet igen kl. 13:30 och påbörjar vår hemresa. Även denna gång stannar vi på lämpligt ställe för möjlighet till något att äta innan vi slutligen når våra hemorter. Tack för denna gång och på återseende!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Oktober 2024

19/10Scandic RubinenMer än 83 340:-Boka

Hotell

Scandic Rubinen
Scandic Rubinen
Scandic Rubinen Scandic Rubinen har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn. Känn den vibrerande stadspulsen med kultur, nöjen, restauranger och shopping precis utanför dörren. Promenadavstånd till teatra...