Skip to main content

Kristina från Duvemåla 2 dagar

Kristina från Duvemåla är utan att överdriva den största svenska musikalen genom tiderna. Den episka berättelsen baserad på Vilhelm Mobergs utvandrarepos är tidlös och berör på djupet med sin otroliga musik av Benny Andersson och texter av Björn Ulvaeus. I huvudrollerna som Kristina och Karl Oskar ser vi Viktoria Tocca och John Martin Bengtsson. Robert gestaltas av Martin Redhe Nord, Ulrika av Evelyn Jons och Fina-Kajsa/berättaren av Marianne Mörck. För musiken svarar Dalasinfoniettan och dess kör under ledning av stjärndirigenten Anders Eljas.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/KristinafranDuvemala2024.pdf

Avgångstider:
07:00   Skärblacka Eskilsvägen 23
08:00   Nyköping Brukslagarvägen
07:35   Linköping Fjärrbussterminal
08:10   Norrköping Resecentrum C3-C6
09:00   Katrineholm Resecentrum

Övrig info ang. Dalhalla:

Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en ”arenabuss” på plats för transport och betalas på plats.. Då föreställningen är utomhus rekommendera varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet.

Valuta: Svenska Kronor (SEK) 

Med reservation för ev. ändringar.

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Tällberg

    Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

  • Dag 2. Tällberg - Hemorten

    Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen och påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Augusti 2024

10/8Gyllene Hornet Hotell & SPA i Tällberg
Garanterad avgång!
Mer än 83 860:-Boka

Hotell

Gyllene Hornet Hotell & SPA i Tällberg
Gyllene Hornet Hotell & SPA i Tällberg
Gyllene Hornet Hotell & SPA http://www.gyllenehornet.se Mitt i den idylliska byn Tällberg ligger Gyllene Hornet. Vi erbjuder vällagad mat i vår nyrenoverade restaurang, pool, bastu och aktiviteter för...
Resekalender
23/4Gekås Ullaredfrån 340:-