Skip to main content

Minnesluckor 40 år av galenskap

Galenskaparduon kommer till hösten! Minnesluckor en ny show full med fyrtio års galenskaper. Det blir nytt, det blir gammalt, det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, sånger, sketcher m m. Efter 40 år framkallar de fortfarande magknip och skrattkramp.

 

Sök resa

Övrigt information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/Minnesluckor2023.pdf

Avgångstider:
08:55  Oxelösund Järnvägsstation
09:10  Nyköping Brukslagarevägen
09:40  Skärblacka Eskilsvägen 23
10:00  Norrköping Resecentrum C3-C6
10:35  Linköping Fjärrbussterminal
11:00  Mjölby McDonald´s
11:30  Ödeshög Östgötaporten
12:10  Jönköping M2 (Eurostop)

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Göteborg

  Vi lämnar våra hemorter och styr söderut. På lämpligt ställe stannar vi för bensträckare och möjlighet till något att äta. Färden fortsätter sedan till Göteborg och vårt centralt belägna samt nybyggda hotell Scandic Göteborg Central. Härifrån är det promenadavstånd till shoppingen i Nordstan och till stadens kullerstensgator med caféer och små butiker runt Avenyn – Göteborgs populära paradgata.

  Vi checkar in på hotellet och har sedan resten av dagen på egen hand. Passa på att ta del av det generösa shoppingutbudet, inta en läcker måltid på någon av de många trevliga restaurangerna eller varför inte göra det bekvämt genom att stanna på hotellet för att njuta av utsikten i takbaren?

  Kajskjul8 öppnar sina dörrar kl. 18:00 här sitter vi vid bord under hela kvällen och blir serverade 3-rätters middag och underhållning.
  Önskar man hjälp med bokning av taxi hjälper vår reseledare eller hotellpersonalen gärna till med detta. Showen beräknas vara slut ca kl. 23:00 fulla av skrattkramp och magknip tackar vi Kajskjul8 för denna gång.

 • Dag 2. Göteborg - Hemorten

  Efter en välsmakande hotellfrukost ges vi lite tid för egna strövtåg i staden innan det är dags att bege oss hemåt igen. Hotellet ligger nära centralstationen varifrån man enkelt kan ta sig med spårvagn till nöjen som exempelvis Liseberg och Universeum.

  Vi samlas vid hotellet igen kl. 13:30 och påbörjar vår hemresa.
  Även denna gång stannar vi på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till något att äta innan vi slutligen når våra hemorter. Tack för denna gång och på återseende!

Karta

Resekalender
24/2Moulin Rouge musikalfrån 1 895:-
1/3Puttgarden Bordershopfrån 940:-
8/3Antikmässanfrån 490:-
8/3Puttgarden Bordershopfrån 940:-
9/3Allt för sjönfrån 490:-