Skip to main content

Sparesa Ad Astra by Elite 2 dagar

Ad Astra by Elite är ett italienskt signaturhotell beläget i vackra Snäckviken söder om Stockholm. Hotellet har handplockat några av Medelhavets bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italienska restauranger, fantastiskt boende och aktiviteter så som bio och boule. Här finns också exklusiva Vana Spa Snäckviken med flera pooler och bastur samt ett generöst utbud av behandlingar. Här hittar vi vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/SparesaAdAstrabyElite2dgr2024.pdf


Avgångstider:
08:40 Skärblacka Eskilsvägen 23 
09:00 Linköping Fjärrbussterminal 
09:40 Norrköping Resecentrum C3-C6
10:30 Nyköping Brukslagarvägen
11:10 Vagnhärad Möbelaffären 
Valuta: Svenska Kronor (SEK)


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Södertälje

  Vi sätter oss till rätta i bussen och åker från våra hemorter mot Södertälje och spahotellet Ad Astra by Elite. Väl framme väntar en härlig lunch och incheckning innan vi skiftar om till badkläder och går mot spat.
  Nu har vi hela 3 timmar på oss att koppla av och testa deras finska bastu, hamam, ångbastu och tre exklusiva pooler. Varför inte boka in sig på en spabehandling för att lyxa till det lite extra?

  Avslappnade efter tiden i spat bjuds vi sedan på en gemensam 2-rätters middag med smaker från Italien!

  Hur resten av kvällen ser ut är helt upp till dig. Vad sägs om att fortsätta kvällen i baren med några drinkar, eller kanske ta en runda biljard eller shuffleboard? På hotellet finns flera olika aktiviteter som passar alla. Fråga personalen i receptionen så hjälper de er!

 • Dag 2. Södertälje – Hemorten

  Efter en god natts sömn tar vi oss ner till frukosten där en generös frukostbuffé med svenska smaker och utvalda italienska delikatesser väntar oss!
  Vad sägs om att ta en sista promenad längst med hamnen eller varför inte boka in sig på en extra spaentré för att börja dagen på topp?

  Med laddade batterier åker vi hemåt igen och drömmer oss tillbaka till den italienska Rivieran som vi nu kallar Ad Astra by Elite!

Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-
27/6Atlanterhavsveien och Geirangerfjorden 4 dagarfrån 5 845:-
27/6Bornholm 4 dagarfrån 7 995:-
28/6Puttgarden Bordershopfrån 940:-
29/6Oj då!...en till?! 2 dagarfrån 2 795:-