Skip to main content

Sundspärlan Friluftsteater 2 dagar

Vi lever i deprimerande tider. Tack och lov håller Eva Rydberg glöden och glädjen vid liv. Efter 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern tar hon sitt pick och pack och flyttar till vackra Sundspärlans friluftsteater. Så vad passar då inte bättre än att damma av komediklassikern Ett resande teatersällskap och låta Eva utbrista i pjäsens bevingade replik, ”Fan må vara teaterdirektör!”

Medverkande: Eva Rydberg, Kalle Rydberg, Mia Poppe, Robert Rydberg, Fredrik Dolk, Ewa Roos m m

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/Sundsparlan2024.pdf

Avgångstider:
06:10   Nyköping Brukslagarvägen
07:00   Norrköping Resecentrum C3-C6
07:20   Skärblacka Eskilsvägen 23
08:00   Linköping Fjärrbussterminal
08:25   Mjölby McDonald´s
08:55   Ödeshög Östgötaporten
10:35   Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten-Helsingborg

    Vi åker på morgonen söderut med ett stopp utmed vägen för fika. Vi anländer Helsingborg och checkar in på vårt hotell Scandic Oceanhamnen. Vi äter en gemensam middag på hotellet 14.00 vid ankomst, mätta och belåtna åker vi till Sundspärlans Friluftsteater där föreställningen börjar 16.00-19:30 inkl paus. Vi samlas vid bussen när föreställningen är slut och åker till vårt hotell, sedan kvällen fri för egna upptåg.

  • Dag 2. Helsingborg-Hemorten

    Efter frukost kör vi de få kilometrarna till Sofiero Slott. Här finner vi en blomstrande oas, du kan besöka ravinens porlande bäck, konstutställningar och även slottsrestaurangen med sin goda gourmetmat. Vi samlas vid bussen igen vid överenskommen tid för att påbörja hemresan. Ett stopp görs på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet till mat innan vi når våra hemorter. Tack för denna gång och på återseende!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Juni 2024

30/6Scandic Oceanhamnen
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista2 695:-Boka på väntelista

Hotell

Scandic Oceanhamnen
Scandic Oceanhamnen
Scandic Oceanhamnen **** http://www.scandichotels.com/oceanhamnen Ett stenkast från Helsingborgs centrum, precis vid havet, hittar du den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med sam...
Resekalender
25/6Skärgårdsresa med M/S Ellen af Harstenafrån 950:-