Skip to main content

Svenska Revyn

Där Henrik Dorsins förra revy tog avstamp i den gamla svenska revyformen kommer detta nya spektakel istället inspireras av nationalromantik, folkkultur och svenska värderingar. Föreställningen har i all svensk enkelhet fått namnet ”Svenska revyn”. Premiären står att vänta i september och precis som i “Scalarevyn” får Henrik Dorsin sällskap på scen av sina gamla polare Vanna Rosenberg och Johan Ulveson. Utöver dessa tre har man, för att förse revyn med en högklassig musikalisk skrud, bildat ”Svenska Sånggruppen AB” med fem fullblodsproffs ur det svenska musikundret. Allihop backas upp av, det sex man starka, “Jävla Livgardes Paradorkester”

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/Svenskarevyn2024.pdf

Avgångstider:
08:35 Skärblacka Eskilsvägen 23
09:15 Linköping Fjärrbussterminalen
09:55 Norrköping Resecentrum C3-C6
10:45 Nyköping Brukslagarvägen
11:15 Vagnhärad Trosa Däckmarknad
 

Handling:

”Svenska Revyn” är en revy med den blygsamma förhoppningen att samla det svenska folket, få dem att gå man ur huse för att försäkra sig om en biljett, sätta sina svenska skrattmuskler i arbete, för att slutligen när föreställningen är över resa sig som en person och kräva att detta blir en självklar del av den svenska revykanon. För att tala klarspråk: denna revy är en nationell angelägenhet! Typ. Eller det kanske är att ta i? Vilka tror vi att vi är egentligen? Förlåt”

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

 

Dagsprogram

  • Vi har spridda platser på denna föreställning men kan garantera platser så man sitter minst två och två.

  • Dag 1. Hemorten-Stockholm

    Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi middag på Scalateatern innan föreställningen börjar klockan 14:00. Revyn pågår i ca tre timmar inklusive paus. Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

September 2024

29/9 Mer än 81 695:-Boka