Skip to main content

Påsk i Berlin 4 dagar

Följ med oss till Berlin och lyxa till det med en storstads-weekend över påsken! Denna populära huvudstad har något för alla. Oavsett om det är shopping, konst, historia eller mat och dryck som intresserar har Berlin ett stort urval att erbjuda. För att få bästa möjliga upplevelse av vår vistelse låter vi en lokalguide visa oss runt en av dagarna.

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Berlin

Vi åker från våra hemorter via Jönköping där vi tar en kortare rast någonstans i Småland. Färden fortsätter sedan ner mot Helsingborg där vi tar färjan över till Helsingör. Vi färdas genom Danmark tills vi når Gedser, här tar vi en ny färja över till Rostock i nordligaste Tyskland. Resan går vidare mot slutmålet Berlin. Väl framme vid vårt hotell checkar vi in och gör oss ”hemmastadda”.

Dag 2. Berlin

Frukost serveras på hotellet. Därefter har vi denna dag till att upptäcka staden helt på egen hand med allt vad den har att erbjuda. Bland långa shoppinggator, vackra kulturbyggnader och trevliga restauranger blir man inte rastlös!

Dag 3. Berlin

Vi startar även denna dag med frukost på hotellet. Sedan ger vi oss ut på en stadsrundtur med lokalguide för att lära oss mer om staden. Guidningen varar i ungefär 3 timmar. Efter denna har vi eftermiddagen öppen för egna upptåg och kan fylla den med vad vi själva önskar.

Vi avslutar dagen med att ta plats i bussen, vid överrenskommen tid, för att ge oss ut på en rundtur i ett vackert upplyst Berlin.

Dag 4. Berlin - Hemorten

Efter frukost är det dags att påbörja hemresan. Vi styr mot Rostock för att ta färjan över till Gedser. Väl i land fortsätter vi genom Danmark mot Helsingör för att ta nästa färja över till Helsingborg. Vi styr bussen norrut och efter ett stopp på lämpligt ställe för rast når vi slutligen våra hemorter.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Berlinpaskresa2019.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
19/4Hotel BerlinMer än 83 795:-Boka

Hotell

Hotel Berlin
Hotel Berlin http://www.hotel-berlin.de
Resekalender
15/2Antikmässanfrån 380:-