Skip to main content

Påsk i Berlin 4 dagar

Vi möts av en grön och välkomnande stad som med sin unika atmosfär bjuder på en fascinerande blandning av gammalt och pampigt, sorgliga krigsminnen men också nyskapande och livsglädje. På sina ställen minner kulhålen i fasaderna fortfarande om 2:a världskriget och resterna av muren om det kalla krigets dagar. Ingen annanstans är den europeiska nutidshistorien så närvarande som i denna förlåtande och tillåtande stad. Smaka en äkta Berlinsk Boulette eller Currywurst, drick en Berliner Weisse och känn historiens vingslag när du njuter av Berliner luft!

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/PaskiBerlin4dgr2022.pdf
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Berlin

  Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi framåt kvällen vårt fina Abba Berlin Hotel beläget endast ett kvarter från den berömda boulevarden Ku’Damm i västra Berlin. Ca 67 mil från Jönköping

 • Dag 2. Berlin

  Efter frukost ger vi oss ut på stadsrundtur och glider fram utmed paradgatorna Unter den Linden i forna öst och Kurfürstendamm i väst. Vi ser kända platser och byggnader såsom Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket mer. Givetvis spanar vi också in var de olika påskmarknaderna är belägna. Rundturen avslutas vid lunchtid.

 • Dag 3. Berlin

  Idag är det gott om tid för shopping och egna strövtåg. Flanera utmed fashionabla Ku’Damm till Europacentret och den färgglada Påsk- och vårmarknaden. Kanske möter du Påskharen?? Slå dig ned på något av stadens alla kaféer och njut av den ständigt växlande scen som Berlins torg och boulevarder bjuder på eller varför inte göra ett besök på något av stadens alla fantastiska museer?!

 • Dag 4. Berlin - Hemorten

  Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg vi kom. Åter på våra respektive hemorter framåt kvällen. Ca 67 mil till Jönköping

Resekalender
20/5Puttgarden BorderShopfrån 895:-
21/5Antikmässanfrån 465:-
26/5Tyska pärlor 4 dagarfrån 5 345:-
27/5Puttgarden BorderShopfrån 895:-
27/5Skagen 3 dagarfrån 3 960:-