Skip to main content

Berlin 4 dagar

Vi möts av en grön storstad fylld med ny djärv arkitektur, blandat med historiska byggnader. På sina ställen minner kulhålen i fasaderna fortfarande om 2:a världskriget. Ingen annanstans är den europeiska nutidshistorien så närvarande som i denna förlåtande och tillåtande stad. Smaka en äkta Berlinsk Boulette eller Currywurst, drick en Berliner Weisse och känn historiens vingslag när du nuter av Berliner Luft.

 

Sök resa

Övrig information

Valuta: Euro (€)

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Berlin2021.pdf

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Berlin

  Vi åker från våra hemorter via Jönköping där vi tar en kortare rast någonstans i Småland. Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Berlin och vårt hotell NH Berlin Kurfürstendamm vid den berömda boulevarden i västra Berlin framåt kvällstid. C:a 67 mil från Jönköping

 • Dag 2. Berlin

  Efter frukost ger vi oss ut på en intressant och givande stadsrundtur. Vi glider fram utmed paradgatorna Unter den Linden i forna öst och Kurfürstendamm i väst. Vi ser kända platser och byggnader såsom Potsdamer Platz Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket mer. Rundturen avslutas vid lunchtid.
  För de som önskar arrangerar vår reseledare en kvällstur med middag. Pris beroende på arrangemang.

 • Dag 3. Berlin

  Idag är det gott om tid för shopping och egna strövtåg. Slå dig ned på ett av stadens alla kaféer och njut av den ständigt växlande scen som Berlins torg och boulevarder bjuder på eller varför inte göra ett besök på något av stadens alla fantastiska museer?!
  Under eftermiddagen finns möjlighet för den som vill se och höra mer om Berlin att följa med vår reseledare på ytterligare en intressant rundtur. Pris beroende på arrangemang.

 • Dag 4. Berlin - Hemorten

  Så var det dags att säga "Auf wiedersehen" för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg vi kom. Åter på våra respektive hemorter sen kväll. C:a 67 mil till Jönköping

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
22/7NH Berlin KurfürstendammMer än 83 790:-Boka
7/10NH Berlin KurfürstendammMer än 83 990:-Boka

Hotell

NH Berlin Kurfürstendamm
NH Berlin Kurfürstendamm
NH Berlin Kurfürstendamm http://www.nh-hotels.com/hotel/nh-berlin-kurfuerstendamm
Resekalender
9/7BorderShop Puttgardenfrån 795:-
9/7Slöjdmässan i Hjofrån 300:-