Skip to main content

Bremen i juletid 4 dagar

Doften av brända mandlar, glühwein, stekta champinjoner i vitlökssås och smaskiga korvar ackompanjerat av glada röster och stämningsfull julbelysning – det är tysk julmarknad när den är som bäst! Bremer Weihnachtsmarkt anses vara en av de vackraste julmarknaderna i Tyskland och lockar många besökare varje år med sin härliga atmosfär som skapas av alla mysiga juleljus, intressanta sevärdheter och härliga dofter från marknadsstånden. I den charmiga lilla svenskstaden Stade råder en intim och mysig julstämning som vi också kommer få ta del av under denna resa.

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/Bremenijuletid4dgr2024.pdf


Avgångstider:
04:55   Oxelösund Järnvägsstation         
05:10   Nyköping Brukslagarvägen              
05:40   Skärblacka Eskilsvägen 23           
06:00   Norrköping Resecentrum C3-C6   
06:35   Linköping Fjärrbussterminal       
07:05   Mjölby McDonald’s
07:35   Ödeshög Östgötaporten                                        
08:15   Jönköping Eurostop 


Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Bremen

  Glada och förväntansfulla sätter vi oss till rätta tidig morgon i vår fina buss. Efter ett stopp på lämpligt ställe för möjlighet till frukost fortsätter vi mot Helsingborg och tar färjan till Helsingör i grannlandet Danmark. På snabba vägar färdas vi till Rödby och nästa färja som skall ta oss till Puttgarden i Tyskland. Vi ser siluetterna av Lübeck och Hamburg innan vi slutligen når den stolta Hansastaden Bremen. Incheckning och gemensam middag på vårt centralt belägna hotell.

 • Dag 2. Bremen julmarknad

  Efter frukost är det fritt fram att kasta sig rakt ut i folkvimlet och njuta av allt Bremens stora julmarknad har att erbjuda! Strosa runt bland ljuvliga dofter från vackert dekorerade bodar, stämningsfull julmusik, fantastiska hantverk och låt julstämningen värma när kylan nyper i kinden. För de som önskar erbjuder vi en stadsvandring i gamla stan under ledning av vår reseledare, ett ypperligt läge att bekanta sig med staden och försäkra sig om att man inte missar någon av de fina sevärdheterna som finns.

 • Dag 3. Stade julmarknad

  Stanna kvar i Bremen och fortsätt utforska julmarknaden och de mysiga kvarteren i Schnoor eller följ med bussen på en utflykt till pittoreska Stade. Med vindlande kullerstensgator, vackra husfasader och idylliska små gränder charmas vi av denna gamla svenskstad. Den gemytliga julmarknaden välkomnar oss med öppna armar! Vid överenskommen tid återvänder vi till hotellet i Bremen.

 • Dag 4. Bremen - Hemorten

  Så var det dags att packa in bagaget och rulla tillbaka samma väg vi kom. Åter i våra respektive hemorter önskar vi eder alla en fortsatt riktigt God Jul!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

December 2024

5/12IntercityHotel BremenMer än 84 995:-Boka

Hotell

IntercityHotel Bremen
IntercityHotel Bremen
IntercityHotel Bremen - Centralt beläget med gångavstånd till gamla stan (ca. 1 km till Marktplatz) - Transportförbindelser ligger precis utanför dörren - Perfekt läge under Bremen Oktoberfest och den...
Resekalender
28/5Gekås Ullaredfrån 340:-