Skip to main content

Julien Magic - The Show

Julien Magic, en av Sveriges största magiker genom tiderna, förbereder sig för att trollbinda publiken med en helt ny och spektakulär show på Hamburger Börs i slutet av november och december 2024. För första gången på över tio år är han hemma igen i Sverige. 

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/JulienMagic-TheShow2024.pdf

Avgångstider:
08:20 Skärblacka Eskilsvägen 23
08:55 Linköping, Fjärrbussterminalen
09:30 Norrköping, Resecentrum C3-C6
10:20 Nyköping, Brukslagarvägen
10:50 Vagnhärad, Trosa Däckmarknad

Under de senaste tio åren har Julien rest världen runt – från Los Angeles och Paris till Kina och Svalbard – och förundrat människor med sin street magic. Med en närvaro som få kan mäta sig med har han byggt upp en enorm följarskara på sociala medier och uppträtt för alltifrån kungligheter, Hollywood-stjärnor till hemlösa.

I en tid då världen mer än någonsin behöver hopp, visar Julien gång på gång att det omöjliga är möjligt. Bara under 2023 har hans magiska konster, pranks och dödsföraktande illusioner fått svindlande 1,8 miljarder visningar, en siffra som få magiker i världen kan matcha och som vittnar om hans förmåga att fängsla, glädja och förbluffa.

Trots att premiären lika gärna kunde ha ägt rum i Los Angeles eller Paris, valde Julien Sverige och Hamburger Börs – en dröm han burit med sig sedan uppväxten i Eskilstuna. "Under alla mina år ute i världen har jag drömt om att få komma hem och göra något häpnadsväckande på anrika Hamburger Börs,” säger Julien.

Showens regi och manus är av skådespelaren och komikern Olle Sarri. Den medregisseras av prisbelönta Tilde Björfors, en av grundarna av Cirkus Cirkör. Dessutom medverkar internationellt erkända gästartister för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Under en och en halv timme kommer publiken att få bevittna något som aldrig tidigare har visats på en svensk scen. Showen kommer att innehålla street magic, mentala experiment och fantastiska upplevelser. När publiken går ut i den singlande decembersnön efteråt är förhoppningen att även de känner att allt är möjligt.

Valuta: Svenska Kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Stockholm

    Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme kliver vi in genom dörrarna, och in i magins värld. Här blir vi serverade en utsökt 2-rätters, showen börjar kl. 14:00

    Vår hemresa sker direkt efter showens slut och alla har samlats i bussen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

November 2024

30/11 Mer än 81 685:-Boka