Skip to main content

Kristina från Duvemåla

Sveriges kanske mest älskade musikal, kommer nu att ge en extra föreställning i Dalhalla, efter en enorm biljettrusning. I huvudrollerna som Kristina och Karl Oskar ser vi Viktoria Tocca och John Martin Bengtsson. Robert gestaltas av Martin Redhe Nord, Ulrika av Evelyn Jons och Fina-Kajsa/berättaren av Marianne Mörck. För musiken svarar Dalasinfoniettan och dess kör under ledning av Anders Eljas.

Sök resa

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/KristinafranDuvemala2022.pdf

Övrig info ang. Dalhalla:

Det tar ca. 15 min att gå från avlastningszonen till arenan. För den som vill går det att boka en ”arenabuss” på plats för transport och betalas på plats.. Då föreställningen är utomhus rekommendera varma kläder och ordentliga skor. Paraply är ej tillåtet.

Med reservation för ev. ändringar.

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Tällberg

    Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

  • Dag 2. Tällberg - Hemorten

    Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen på påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Augusti 2022

14/8First Hotel KlockargårdenMer än 83 480:-Boka

Hotell

First Hotel Klockargården
First Hotel Klockargården *** http://klockargarden.com/tallberg
Resekalender
28/1Puttgarden BorderShopfrån 795:-