Skip to main content

Pappor på prov 2 dagar

När du närmar dig gården möts du först av ett högt plank. Detta plank är något av det mest grundläggande på hela anläggningen eftersom en trädgård som denna från början var helt privat och skulle stå som ett slutet rum. Innanför det röda planket finner du en trädgård fylld av gamla valnöts- och fruktträd, bärbuskar och blommor. Framför brygghuset finns också en örtagård fylld med flera krydd- och medicinalväxter. Snäckor kantar gångarna, dekorativa möbler i gjutjärn är utplacerade och vid en liten promenad i trädgården finner man ett lusthus som fond för en av gångarna. Mitt i denna sagolika idyll sitter gästerna om sommaren och njuter av friluftsteater. Välkommen att uppleva en succéföreställning på en av Sveriges mysigaste utomhusarenor Krusenstiernska gården i Kalmar!

Sök resa

Övrig information

 

”Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sitt livs viktigaste dag då han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest från hela världen och på plats är även hans chef och dessutom hans fru. Bara några minuter innan gästerna anländer får han oväntat besök av Maria som han inte sett på evigheter. De hade en kort affär för 18 år sedan och nu avslöjar hon att hon blev gravid efter deras kärleksnatt och födde en son. Sonen har fått reda på att han har en pappa vid liv som jobbar som doktor på detta sjukhus. Nu är sonen på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Medan doktor Ljung försöker hålla både sin karriär och sitt äktenskap intakt virar han in sig i ett nät av galna lögner som blir mer och mer komplicerade att hålla reda på. Till sin hjälp tar han också in sin godtrogne vän doktor Johansson (Ola Forssmed) som tvingas hjälpa till i det invecklade kaoset som även inkluderar en misstänksam polis, en livsfarlig översköterska, en showsugen doktorskollega och en senil gubbe vilse på sjukhuset.” 

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Krusenstiernska2021.pdf

 

 

 

 


 

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Kalmar

    Bussen startar från våra hemorter och går mot Kalmar. Vi intar ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet mat. Väl framme checkar vi in på vårt hotell för att sedan bege oss till Restaurang Källaren Kronan där vi serveras en välsmakande 2-rätters middag. Mätta och belåtna tar vi plats i bussen igen och styr mot Krusenstiernska Gården där föreställningen börjar kl. 19:30. Nu har vi ett komiskt kaos fyllt med skratt framför oss under en, förhoppningsvis, vacker och skön sommarkväll.

  • Dag 2. Kalmar - Hemorten

    Frukost serveras på hotellet. Vi tar plats i bussen för att påbörja vår hemresa. Efter ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och möjlighet mat når vi våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
10/7Best Western Plus Kalmarsund HotellMer än 82 195:-Boka

Hotell

Best Western Plus Kalmarsund Hotell
Best Western Plus Kalmarsund Hotell http://www.kalmarsundhotel.se
Resekalender
3/5Dalsland 4 dagarfrån 5 990:-