Skip to main content

Påsk i Bremen 4 dagar

Följ med till påskharens förlovade land och den charmiga ”lilla storstaden” Bremen. Vi hälsar på stadsmusikanterna och Roland vid det vackra Rådhuset på Marktplatz i gamla stan, strosar runt bland de smala men charmiga gränderna i kvarteret Schnoor, promenerar till toner av klockspel längs Böttcherstrasse och tar del av den gemytliga påskmarknaden.
 

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/PaskiBremen4dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
04:55   Oxelösund Järnvägsstation
05:10   Nyköping Brukslagarvägen
05:40   Skärblacka Eskilsvägen 23
06:00   Norrköping Resecentrum C3-C6
06:35   Linköping Fjärrbussterminal
07:05   Mjölby McDonald´s
07:35   Ödeshög Östgötaporten
08:15   Jönköping M2 (Eurostop)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten - Bremen

  Tidig morgon sätter vi oss till rätta på bussen och styr söderut. På lämpligt ställe gör vi stopp för rast och möjlighet till frukost innan vi fortsätter ner mot Helsingborg. Här tar vi färjan över till Helsingör i grannlandet Danmark och färdas sedan på snabba vägar till Rödby där nästa färja väntar på oss. Vi rullar iland och ser siluetterna av Lübeck och Hamburg utanför bussfönstret innan vi når den stolta Hansastaden Bremen och vårt fina hotell beläget i stadens centrala delar. Vi har nu resten av kvällen fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2. Bremen

  Denna dag har vi helt fri till egna strövtåg! Påskmarknaden på Bürgerweide ligger endast ett stenkast från vårt hotell och bjuder in till trevlig stämning bland påskpynt, åkattraktioner, lotterier samt färgglatt dekorerade stånd och hantverksbodar. Ta del av det kulinariska utbudet från matbodarna som bland annat säljer rostade mandlar, bratwurst och lokala specialiteter. Har du tur kan du få se påskharen skutta omkring i folkvimlet!

 • Dag 3. Bremen

  Efter frukost ger vi oss ut på en stadsrundtur under ledning av vår reseledare – ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med staden och försäkra sig om att man inte missar någon av de fina sevärdheterna som finns! Resten av dagen har vi sedan fri att fylla med vad vi själva önskar.

 • Dag 4. Bremen - Hemorten

  Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg vi kom. Glad påsk och tack för denna gång!

Karta

Resekalender
25/7Stralsund med Rügen och stadsfest 4 dagarfrån 5 695:-
26/7Puttgarden Bordershopfrån 940:-
27/7Lofoten 8 dagarfrån 13 940:-
27/7Tattoo i Eksjöfrån 960:-
2/8Puttgarden Bordershopfrån 940:-