Skip to main content

Rain Man

I höst flyttar publiksuccén Rain Man in på Oscarsteatern. Det blir en generös tidsresa direkt in i 80-talet. Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988. Följ med oss på en underbar och hjärtevärmande föreställning.

Sök resa

Program

Bussen startar från våra hemorter och går mot huvudstaden Stockholm. Väl framme intar vi en 2-rätters middag på restaurang för att sedan bege oss till Oscarsteatern och se föreställningen.

Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen.

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/RainMan2020.pdf

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror Raymond Babbitt (Robert Gustafsson), som dessutom står under förvaltare. Brodern bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d.v.s. hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas för att länsa kassorna på Casinon, med hjälp av Raymonds unika egenskaper!

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark mellan dem i denna FEELGOOD-föreställning

Observera:
Avresa 7 november är kvällsföreställning med start 19.30
Avresa 14 november är matinéföreställning med start 15.30

Valuta: Svenska kronor (SEK)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
7/11 Mer än 81 495:-Boka
14/11 Mer än 81 495:-Boka
Resekalender
17/6Tipspromenad i Sörsjön (Katrineholm)från 100:-
17/6Tipspromenad i Sörsjön (Linköping)från 100:-