Skip to main content

Je mappelle Agneta 2 dagar

Kliv in i författaren Emma Hambergs fantastiska universum när succéromanen blir teater. En befriande och inspirerande föreställning om kvinnokroppen, vänskap, kulturkrockar, att bejaka livet, friheten att få vara sig själv och göra som man vill!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program:/upload/pdf/Jemapelleagneta2025.pdf

Avgångstider:
07:30   Skärblacka Eskilsvägen 23
07:50   Norrköping Resecentrum C3-C6
08:30   Linköping Fjärrbussterminal
08:55   Mjölby McDonald´s
09:25   Ödeshög Östgötaporten
10:05   Jönköping M2 (Eurostop)

Handling:
När Emma Hambergs roman "Je m’appelle Agneta" utkom 2021 var succén ett faktum. Berättelsen om en kvinna som slår sig fri från vardagens trista bojor och börjar njuta av livet rymmer både längtan och igenkänning. Boken har älskats av läsare och sålts i över 350 000 exemplar. I höst blir den omåttligt populära "Je m’appelle Agneta" teater! När den tokhyllade boken nu blir teater står det kvinnliga perspektivet helt i fokus. Huvudrollsinnehavarna Anna Blomberg (Kvarteret Skatan, Hjälp!, Starke Man) och Dag Malmberg (Bron, Sommaren med släkten, Johan Falk) möts på scen som Agneta och Einar.  49-åriga Agneta lämnar ovänat det stagerade livet i Sverige och ger sig iväg på ett äventyr till Provence.

Valuta: Svenska kronor (SEK)

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten-Göteborg

    Vi startar från våra respektive hemorter och far mot Göteborg. Vi gör ett kortare stopp på vägen söderut. Väl framme på Lorensbergsteatern avnjuter vi en buffé innan vi sätter oss tillrätta för att se föreställningen, som är ca två timmar lång inklusive paus. Efter föreställningen går bussen direkt till vårt hotell Scandic Europa för incheckning.
    Därefter är kvällen fri för egna upptåg.

  • Dag 2. Göteborg-Hemorten

    Efter en god frukost får vi ett par timmar att gå en sväng på stan, shoppa eller ta en god fika, innan det är dags för hemfärd. Ett kortare stopp görs på vägen hem.Tack för denna gång!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris

Februari 2025

15/2Scandic EuropaMer än 82 795:-Boka

Hotell

Scandic Europa
Scandic Europa http://www.scandichotels.se/europa