Skip to main content

Skidsemester i Alperna 9 dagar

I norra Italien, söder om gränsen mot Österrike, finner vi den majestätiska bergskedjan Dolomiterna – ett naturens underverk som alla borde få uppleva någon gång i livet! Detta gigantiska semesterparadis för skidåkare beskrivs som ”mer storslaget än i fantasin” och erbjuder något för alla åldrar. Följ med oss och upplev en oförglömlig resa med fartfyllda äventyr i backarna och ett glittrande vinterlandskap som kuliss!

Sök resa

Övrig information

Nedladdningsbart program: /upload/pdf/SkidsemesteriAlperna9dgr2024.pdf
 

Avgångstider:
10:25   Oxelösund Järnvägsstation
10:40   Nyköping Brukslagarvägen
11:10   Skärblacka Eskilsvägen 23
11:30   Norrköping Resecentrum C3-C6
12:05   Linköping Fjärrbussterminal
12:35   Mjölby McDonald’s
13:05   Ödeshög Östgötaporten
13:45   Jönköping M2 (Eurostop) 
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Dagsprogram

 • Dag 1-2. Hemorten - Malé

  Vi åker söderut från våra hemorter, tar oss via Danmark till Tyskland och därefter ställer vi in siktet till den österrikiska gränsen. Ciao italia – nu rullar vi de sista milen till vårt hotell i Malé för incheckning! Middag serveras på hotellet.

 • Dag. 3-8 Dolomiterna

  Dessa dagar fyller vi med vad vi själva behagar i en av världens absolut bästa skidorter! Du tar dig enkelt med hotellets skidbussar till Daolasa skidstation vilket är helt gratis som boende. Man kan även åka kostnadsfritt med lokalbussarna via sitt skipass.

  Hotellet bjuder in till olika aktiviteter under vår vistelse såsom candle light dinner en av kvällarna till live musik och afterski barbeque en annan dag med mera. Som gäst har vi även fri entré till relaxen med uppvärmd pool och bastu. Varje kväll serveras en trerättersmiddag i hotellets restaurang.

 • Dag 8-9. Malé - Hemorten

  En sista dag att ta en sväng i backen innan det framåt kvällen blivit dags att packa väskorna och oss själva i bussen för att fara hemåt igen. Många semesterminnen rikare tackar vi varandra för denna gång och säger – på återseende!

Resekalender
25/7Stralsund med Rügen och stadsfest 4 dagarfrån 5 695:-
26/7Puttgarden Bordershopfrån 940:-
27/7Lofoten 8 dagarfrån 13 940:-
27/7Tattoo i Eksjöfrån 960:-
2/8Puttgarden Bordershopfrån 940:-