Skip to main content

Rostock 2 dagar

Följ med oss på denna bussresa som styr mot den mysiga hansastaden Rostock i norra Tyskland. En kväll på egen hand och ett besök på Calles är vad vi erbjuder under dessa dagar...

Sök resa

Program

Dag 1. Hemorten - Rostock

Vi startar från våra hemorter och åker genom Sydsverige via Jönköping där vi tar en kortare rast någonstans i Småland. Färden fortsätter ner mot Helsingborg för att där ta färja över till Helsingör. Efter drygt två timmar genom Danmark når vi Gedser för att där ta en ny färja, som tar oss till Rostock. Väl framme vid vårat hotell checkar vi in och har sedan kvällen på egen hand. Varför inte göra ett besök på någon av stadens restauranger och koppla av och äta gott..

Dag 2. Rostock - Hemorten

Efter intagen frukost på hotellet beger vi oss till Calles där vi får några timmar att se oss om i butiken. Efter detta åker vi till färjan som tar oss till Danmark. Denna tur tar cirka 2 timmar. Ombord på färjan kan Ni passa på att ta en fika eller gå och se Er omkring i butikerna. Väl i land fortsätter vi bussresan och beräknar vara framme sen kväll i våra hemorter efter en paus halvvägs, någonstans i Småland.

Övrig information

Avresetider/nedladdningsbart program: /upload/pdf/Rostock2020.pdf
 

Gränshandelsbutik:
http://www.calle.dk
 

Shoppingvikt: 85kg /per person (inkl. resebagage)
 

Valuta: Euro (€)
 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserfrån pris
9/10Pentahotel RostockMer än 81 845:-Boka
6/11Pentahotel RostockMer än 81 845:-Boka

Hotell

Pentahotel Rostock
Pentahotel Rostock http://www.pentahotels.com
Resekalender
21/8Puttgarden BorderShopfrån 795:-
28/8Puttgarden BorderShop (TT-Line)från 1 195:-