Kristina från Duvemåla

Sveriges kanske mest älskade musikal, kommer nu att ge en extra föreställning i Dalhalla, efter en enorm biljettrusning. I huvudrollerna som Kristina och Karl Oskar ser vi Viktoria Tocca och John Martin Bengtsson. Robert gestaltas av Martin Redhe Nord, Ulrika av Evelyn Jons och Fina-Kajsa/berättaren av Marianne Mörck. För musiken svarar Dalasinfoniettan och dess kör under ledning av Anders Eljas.

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Tällberg

    Bussen startar från våra hemorter och åker norrut. Vi gör ett stopp på lämpligt ställe för bensträckare och bussfika. Väl framme i Tällberg checkar vi in på vårt hotell och gör oss hemmastadda. Sedan intar vi en gemensam middag på hotellet innan det är dags att ta plats i bussen igen och bege sig till Dalhalla! Föreställningen börjar kl. 19:00.

    Vår hemresa sker direkt efter det att föreställningen är slut och alla har samlats i bussen. På hotellet bjuds det på vickning för den som önskar.

  • Dag 2. Tällberg - Hemorten

    Efter en välsmakande frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i bussen på påbörjar hemresan. Vi stannar även denna gång på lämpligt ställe.